Bond är smart

Det går inte att sticka under stol med det… hur nära det än var… hm, för med mitt morgonhumör hade jag i mitt inre redan hunnit sjunga 85% av “my darling baby, this is a warning”… om monday morning… men, han sade bara “nå, ligg du kvar i sängen, jag går ner till din pappa” – och så är de borta!

My own space är jätte viktig, och nu är jag på bättre humör igen när jag har fått avnjuta mitt morgonkaffe i lugn och ro, och ensamhet… ingen pigg mört som förstör hela dagsbörjan! 😉

Nå, när de kommer tillbaka ska vi börja barka lite klentimmer… och kanske köra in lite brännved också. Men etanol, är det verkligen brännvin? Markku menar på att det tillverkas av svenska tallar… hm, i så fall är det ju riktigt smart – kör miljövänligt och en aning billigare med min Biopower – fastän den slukar mer…

Alltså, analyser som är klockrena går verkligen hem hos mig… och detta var en riktigt bra grej… att bli lämnad ensam, och att han dessutom har styrkan att söka upp sin enda fiende… jo, för så är det – “pappas flicka” som jag är…

Tänk på det… ni som känner av sånt, för det är sällan någon annan man, eller kvinna, utan förälderna av det motsatta könet som spökar… och en pakt där, det bär… om man orkar med det vill säga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *