Nattmangling igen

… och höger öga värker… så jag vilar den en stund på en låt som fastnat i mitt öra!

http://www.youtube.com/watch?v=H8yCLErPeP8

– men varför?

Hm, kan det har någonting med det här att göra?

http://www.funkaportalen.se/Guide/Stod-service/Overklaga-beslut/Sa-har-skriver-du-en-overklagan/

Just det, nu gör jag det igen… använder mig av reglerna i Sveriges demokratiska statsskick… när jag tycker att det är något som inte stämmer… Hm, hm… ni kan ju titta själv i Översiktsplanens karta på sidan 156, så förstår ni säkert vad jag menar!

Ja, gammaldags blodshämnd… det är väl det man kan säga att jag har drabbats av? Nå, men nu vet ni alla fall… alla poliser och vanliga doktorer… att jag är ute i den politiska hetluften igen – SÅ, OM det nu mot förmodan skulle komma signaler på att någon plötsligt är rädd för spökerierna här på min blogg, eller att jag ska “försvinna” på måndag… så kan jag försäkra er – jag är bara “vanliga jag”! 😉

Kalla det demokratins baksida om ni vill – inte mig emot! För myntets baksida är oftast finare än framsidan… ta bara en titt bakom femman och tian…

… och blunda och känn magin komma… likt en virvelvind in i syrénbusken – vild och levande… uoiolkamalarojkasammuroj – hejohoj!

Men vem är det som smyger i kulissen?

http://www.google.com/search?q=smyger+i+kulissen&rls=com.microsoft:sv:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGLL_en

Bodström… men funka hade fel, för det heter Förvaltningsrätten i Luleå numer.

7 thoughts on “Nattmangling igen”

 1. Ha ha, det var ett bra namn på den gamla stenmuren! 😉 Frågan är bara vilken sida som är vilken… och handlar det kanske om öst och väst Laestadianism? Inte gamla militärinsatser som jag först har trott…

 2. Hm, tänk att folk är irriterade på mig, utan att ens veta VAD det är jag har överklagat? Skumt… men det är inte värre än så här…
  En fördröjning med ny Översiktsplan för Pajala kommun är inget hinder för utvecklingen av t ex gruva, järnväg och turism, eftersom de fördjupade översiktsplanerna och detaljplan för Tapuli redan har påbörjats innan beslut om ny Översiktplan är taget.

 3. Ojdå… undrar VEM som är bitter? 😉 Själv gillar jag det jag gör, och faktiskt, jag vet vad jag gör… och även jag “väljer mina strider”. Men kan det vara så enkelt att vi gillar helt olika saker? Jag är nöjd när nära och kära tycker om mig och att det funkar med kollegorna på jobbet – alla kan inte älska alla, men man behöver inte hata de andra för det?
  Vi får väl se om det är jag eller Bondi som flyttar 😉 Tack, och kul och höra att han är välkommen fastän han är finländare!
  Men hallå, så du menar att jag är så auktoritär att “byn” inte kan ha fest? Hm, eller är det så att det inte är rent mjöl i påsen du hade tänkt bjuda de andra på? 😉

 4. Kan inte du också börja leva ditt liv? Fan orka hålla på överklaga på allt! Nog har du väl bättre saker att göra. Sätt energin på din kärlek och lev livet, för det här livet får du inte åter, man ska leva och ta vara på det man har. Men lever man i bitterhet och misstro så går livet förbi en och när man är gammal och skröplig det är då man ångrar att man levde som man gjorde och då är det försent. Och på vägen får man bara fiender, sen sitter man ensam där på ålderns höst och ångrar. Mycke vill ha mer men ingenting får vi med oss när vi dör.

 5. Men inte tänker väl du flytta till Finland? Det skulle bli väldigt tråkigt här om du flyttade. Bondi kan väl flytta hit till Aarevaara 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *