Något negativt som inte stämmer

Positivt! Ja, för jag möter bara artiga och trevliga människor hela tiden… överallt i hela kommunen… och även i den egna byn och grannbyn… hm, så det känns lite konstigt – varför vill de sura kommentarerna inte skriva namn? Då är det mycket lättare att försöka förklara saker och ting, så att man kan anpassa sin retorik efter mottagaren – vilket är typ jätte viktigt i val och sånt!

Hm, har gått igenom föregående vals resultat på personnivå och kan konstatera att sossarna kör med ett helt oskrivet kort till kommunalrådskandidat… Wennberg… han finns inte med, och jag undrar hur många röster han hade fått i förra valet?

http://www.val.se/val/val2006/slutlig/K/kommun/25/21/person.html

Hm, hm… så det kommer att stå mellan Gramner, Lahti och Wennberg i år? Det är alltså ingen idé att rösta partipolitiskt på kommunnivå – eller på bekanta, släktingar eller så – utan tänka rakt och tydligt “vem av de 3 vill jag ska leda Pajala Kommun i 4 år”?

Samtidigt får jag lite dåligt samvete för att jag lämnade fullmäktige mitt i perioden… och därmed svek 25,6% av Folkpartiets väljare i Pajala… förlåt! Men jag hoppas att Ni är nöjda med mitt engagemang ändå, och inte minst den här på bloggen… men att vara kvar, det var en strid jag inte ville välja… ångrar, ångrar inte…

Men det jag nu undrar över är: varför finns det inte någon enad opposition i Pajala? Typ en allians.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *