Vacker men kritisk…

Och det säger väl ganska så mycket? Om inte annat så om omdömessägaren 😉 Nej, men det är ganska intressant att få feedback även från ex, trots att de inte är diagnostiserande. Kritisk… hm… är jag det, eller gillade han inte granskningen? Vacker… hm, hm… det är ett så subjektivt ord att jag låter det stanna i betraktarens öga – och säger tack!

Men, idag är jag uppe i 69 igen… vad av denna vätska? Ser t o m påsarna under mina ögon nu när jag skriver. Sovit för mycket kanske? 4 + 10 timmar… och hade gärna sovit mer, men mycket väntar.

Nå, jag gillar vakna och iakttagande ögon. Okej, “Ni är bäst” – men tänk på att allt har en gräns… Och det är den som kommer innan sista striden. Spännande att se om man håller den i minnet, eller om utmaningen blir för stor någon gång? Bond har dock skött sig hittills…

… men jag funderar… var sitter vikten? Axlarna är ju bredare än höften… hm, i buken? Ormen vill ta en tugga… eller är det bollen den är ute efter? Nå, kanske i huvudet… för den ser ju oproportionerligt stor ut… mmm, men morgonkaffet är gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *