Minisemster

Medan grabbarna bytte bakdäck på Munin… mmm… och faktiskt, hennes ostmål alá Mc Donald slog Vippis skrovmål!

Ja, var har jag då varit? Det säger jag inte… men lista ut det, ni som kan!

Hm… tänk om jag skulle flytta till Finland, eftersom jag har tappat förtroendet för den svenska sjukvården totalt… ja, jag känner mig som en politisk flykting i mitt hemland… faktiskt det också. Och det handlar inte om enskilda doktorer, utan om sekter (?) och politik!

Alltså, det är avancerat det här med politiska flyktingar från andra länder, och jag hoppas att vi tar väl hand om dem i vårat demokratiska (?) land! Sjukvård… men inte ens Styrman ville ha mig i sitt parti… för motståndarna har lyckats “smutskasta” mig med rykten… Själv vet jag att jag är fullt friskförklarad av en psykiatrichefsöverläkare från Gällivare, och modigförklarad av en specialistpsykolog från Sunderbyn… och det räcker för mig – men tydligen inte för alla? Kanske för att dessa 2 också är kvinnor?

Nå, skam den som ger sig. Men visst börjar jag bli less på att försöka hävda min rätt hela tiden… och nu vill inte ens försäkringsbolaget ha mig livförsäkrad längre? Eller är de rädda för att jag överklagar ännu mera saker, och att min kropp blir ett fall för dem? Så, så… men där ser man hur det smutsiga samhället är uppbyggt – sticker man ut, så är man ute…

Semestern? Jo, alla i Pajalaaffärerna frågade om jag har semester, bara för att jag gick i lång strandklänning och en ledig top… vana att se mig i blåbyxor och kängor?

… men, VEM var det som väckte mig i natt? Och VARFÖR? Ett jäkla liv utanför mitt sovrumsfönster 20 över 3… och jag rullade upp bambupersiennen för att se de tre svarta korparna flyga iväg igen… hm, och en direkt från min stuphängränna… Hugin, Munin, men vem mer? Hm, hm… måste fundera…

Och inte var det för att väcka de döda i alla fall… för enligt Markku så sover jag väldigt fridfullt och lugnt med armarna i kors på bröstet… med ett lyckligt leende på läpparna – som om jag älskade att sova – och det gör jag! Så ingen sömnapne väl här inte?

http://www.google.se/search?hl=sv&q=s%C3%B6mnapne+livshotande&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *