Fullt frisk och “modig”

… är de utlåtanden som finns om mig… men jag är ödmjuk och tacksam för att jag lever…

Och nu undrar jag förståss hur det går för kvinnan som träffades av blixten? http://www.google.se/search?hl=sv&source=hp&q=par+tr%C3%A4ffade+av+blixten&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Markku har sett minst 3 träd med ärr efter blixtnedslag nedanför mitt hus, och tyckte att jag gjorde ett klokt beslut när jag envisades att ha kvar de gamla granarna till en fågel- och åskriddå närmast huset.

Men groggy har jag varit efter helgen… för kroppen är inte van att vända dygnet sådär, hm… fast det är inte över än… för innan jag får semester, så har jag jobbat 4 helger av 5… och polisen går på knä? Nej, inte när personalen resonerar som den gör – plikten framför allt, för Sverige i tiden…

Men som sagt, det tär… och efter jobbet har jag sovit bort 4 timmar av min fritid, suck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *