Åskan lamslår

Gäsp gäsp… vill inte riktigt vakna… trots att jag har sovit ut till 15.00… för att upptäcka att strömmen var borta, suck… inget morgonkaffe, och nu känns det som att jag har chaffisbakis… suck, suck… men jag hoppas att alla sköter sig lika bra idag som igår!

Åskan, ja den är mäktig – konstaterade jag genmom vädringsluckan med ett BRAK någonstans nere vid träden… och det har hänt förr, sett stenar flyga upp i luften… hm, och i Töyräs har den slagit av toppen på stor gran… alltså, jag bor på ett ställe där åskan trivs att slå ner… och den kommer alltid 2 gånger…

Men skrämmer inte Saga… hon stod ute och vaktade porten till fåren, som alla kände av regnet ungefär 5 minuter innan det började störtregna – tror jag, för varför annars skulle de ha kommit rusande in i kojan?

Ja, ja… nu ska jag i alla fall förbereda mig för en ny kula… och dricka morgonkaffet som aldrig blev av på eftermiddagen. Mmm… och hoppas att Dileva ger järnet! Men missa inte Surunmaa kl 20.00.

http://www.meanfestivaali.com/program.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *