Idag har jag varit duktig

Ja, jag och Markku börjar bli riktiga proffs på det här med Lantmäteriets nätsystem från förr… misstag lär… med yxa, såg, karta och kompass – och det blir som ett sällskapsspel som man inte kan sluta med! 😉

Ville vara snäll med min farfars brors barn och barnbarn som tack för att vi fick köra över deras marker i vintras – så jag markerade deras gränsstenar för framtida röjningar och avverkningar, så det inte uppstår likadana konflikter som för mig… hm.

Och samtidigt kom samfällighetens riktiga gräns fram… hm, hm, intressant… och den höga stenen är liksom “över”!? Nå, mysteriet blir säkert löst på riktigt av Lantmäteriet, för de borde ju vara proffs även på historiska system… och lätt se var den saknas!

Jag har gått på magkänsla och lämnat in ett tippsystem, men får väl se om den ger någon utdelning…

Hoppas att jag har rätt… för annars kommer min ande att leva vid skampålen för evigt… ruandolimorogamnolsa— men nu in i bastun! Aaah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *