Intressanta stenar

Och jag tänker att det är tur att jag har lärt mig att lägga dövörat till medan jag vänder på klacken… för när jag sen kom tillbaka, så såg jag att vi är överens t o m om gränsen, Kuljus och jag – trevligt!

Vidare förstår jag nu varför Lantmäteriets tjänster kostar så mycket som de gör… typ 1250 kr i timmen… och många timmar blir det… i alla fall innan man börjar fatta systemet… men sen måste man ge de forntida utstakarna en eloge! Det finns nämlien typ ett säkerhetssystem inbyggt i det hela… d v s stenar som inte är gränsstenar, utan i stället någon form av kontrollstenar i ett rutsystem… Hm, faktiskt riktigt avancerat… och tänk, det är gjort redan på 1800-talet!

Den novise blir lätt lurad, även jag… och nu förstår jag också varför det så lätt uppstår konflikter om man inte siktröjer… och prickig i pannan… hm, hm… det ser ut som att jag har fått röda hund – nämligen insektsbiten i regnet, usch!

Men det var skönt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *