Vilken bedrövelse…

Hur har den samfällda 2X egentligen skötts!? Fy fasen… säger jag bara… vilket sly! … och gränsen… den följer inte ens riktstenen… men det är klart, har man huggit bort de grövsta träden så är området kanske inte så attraktivt i skogshänseende? – men däremot i kulturavseende! Vilket fint läge!!! (hade ingen kamera, så det blev ingen bild)

Bedrövelsen det är att tiden tar slut, och jag måste gå jobba. Men jag är glad över dagen, fick se exakt var järnvägen kommer att gå… och byaåldermannen Vilho hjälpte mig att slutfixera hela Aareajärvigränsen – målat och klart! 😉

Nå… nu får Lantmäteriet göra sitt, och det blir spännande att se var det sätter sin röda färg… och förhoppningsvis kommer röda och vita att samsas till 100%

Men det är ett riktigt myggår… trots torkan – ta det lugnt skogsmaskiner, så ni inte startar några torv- och mossbränder i den steniga skogarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *