Att bryta mönster

… är kanske inte så bra i det patriarkala samhället?… “Hur mår Du?” – var en fråga som mötte mig idag igen…

Men, nog är det väl bättre att jag leker häxa än stenåldersmanniska – som med en klubba försöker banka vett i huvét på den andre? Nej, mitt pathos är bättre – och tids nog lär sig väl männen också kvinnlig ironi?

Eller ska vi fostras som de lägst stående i samhället? Lyder vi inte så ska vi med makt skrämmas till lydnad… lödas om eller på annat sätt hållas på mattan? Hm, det är ungefär som fenomenet med en gemensam yttre fiende… då upphör inbördeskriget…

Och krig… det får tydligen bara män vara intresserade av? Hm, nu ska jag sluta fundera för en stund, och läsa lite annorlunda post… så, om ni hör häxan dra en massa extra konstiga ramsor – så vet ni vad det beror på! 😉

Haggaaah!

2 thoughts on “Att bryta mönster”

  1. Att din mage tjorvar med dig är ju inte konstigt med tanke på att det med all säkerhet är ditt samvete som känns där. En frisk människa kan inte bete sig på det viset du gör och må 100% bra…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *