Lyckades trots 46

Tvära kast mellan städ och svets, fast först tittade jag på medan jag vaxade rivjärnet… och fotade lite i smyg…

Började med rondellen, och sen slipade jag med en “lamell-lajka” (?) – men det här var det bästa!

Fast varför får man svetsblänk – när solen är starkare? Jämförde genom det mörka glaset…

Hm, en mycket bra lärare, Markku, han skrämde mig lite, sen tog han min hand i sin – förde den lite med tvång som sin egen… och då “kände” jag äntligen hur lätt man måste vara på handen… och att vinkeln måste vara även i sidled för att inte bränna fast elektroden… Hm, hm… verkligen en prestation… när man är så rädd för el som jag är! Vilka krafter… det sprakar som tomtebloss, men smälter som tenn… http://www.farming.se/Produktkatalog/main.asp?sid=16.4.4&stage=3&kat=Svets%3ETillsatsmaterial

Yes, yes, yes! Jag lyckades på egen hand redan vid 3:e försöket, och se så glad man kan bli när man lyckats svetsa i hop två av Sagas skor… som ett barn… men vem ser nöjdast ut? 😉

Och snart ska jag nog köpa mig en egen svets – för pappas gamla är alldelsens för kraftig… strömmen går… och den här var bra! http://www.svetsexperten.se/Kemppi%20Minarc%20150.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *