Fulla & mäktiga

Fulla av kunskap och entusiasm – och mäktigheten består i mandadet att påverka Pajalas framtid… pratar Fullmäktige som är i morgon och ska besluta om Översiktsplanen för framtiden! http://www.pajala.se/mun/pajala/www.nsf/Nyhetsarkiv/Aktuellt/55276896A25700F3C1257738001DBDAC?open

… inte juridiskt bindande, men ändå den som styr allt juridiskt bindande… typ som det strategiska programmet som styr politiken över mandatperiodgränsen… inte juridiskt bindande… eller? http://www.google.se/search?hl=sv&q=strategiska+programmet+pajala+2009-2011&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Hm, tror nog att jag måste åka och äta lunch på Smedjan i morgon… eller, tänk om jag skulle gå lyssna till själva mötet? Jo, det ska jag nog göra eftersom den inte hörs i radion längre.

Det är öppet för alla, och man har bra utsikt där uppifrån Kengisforsen (en tavla 😉 så kom Du också!

One thought on “Fulla & mäktiga”

  1. Ingen kom… och ingen var full… men enat mäktiga… utan ett ord utöver ordförandens fråga om vindkraften som inte finns med…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *