Ser vackert ut

Ja, idag har jag lämnat det “manliga” och tvättat fönster i stället… hm, tänk… det är 2 år sen sist, och ändå är vattnet inte ens märkbart färgat. När jag bodde på Skurholmen i Luleå, så var det svart hur ofta man än tvättade… likaså i Kalix. Aareavaara är alltså bäst! 😉

Jaha, då ska man ut och jobba… hoppas det blir regn… för då är ungarna inte ute och dräller, och jag får mindre att göra. Vi har fått lite nya arbetsrutiner, som går ut på att vi redan tidigt under kvällen ska direktförverka alkohol, skriva anmälningar och kontakta socialen. Hm, hoppas våra fina Pajalaundgdomar sköter sig, så att vi får 0 i statistiken!

Jaja, det hjälps inte, renbädda och hoppa i duschen – det blir alltid snabba ryck mot slutet för en tidsoptimist… Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *