Nyponsoppa är gott

Ett resultat av svenks forskning… mmm, och jag gillar de med plastkork, för då går det att dricka direkt från förpackningen, och spara disk…

Ja, det blev en sen kväll igen… inspirerad av stressiga pensionärer. Här ser vi mammas potatisblast… – Det Du, Mikael Niemi! – säkert större än Din & Din mammas! (från kulturkvällen 😉

Tiden går fort… och det hann bli lite för kallt för vaxningen, det sög liksom fast… som om lacken hade varit torr som fnöske. Hm, men nu glänser den i alla fall fint för skogen – för det börjar bli röjardags!

Bara jag skulle komma på ett bra sätt att bära sågen på… selen trycker mot magen, aj, aj… och pappa kunde inte vänta på betongbilen – så han hade börjat gjuta. Ganska bra egentligen, för nu blir det billigare när jag själv också vet hur man gör.Ringde blodstopparen för att höra hur det blir en fin och slät yta… och sen tog jag fram kvasten… men, jag förstår ännu inte hur betongen kan brinna, eller varför man måste fortsätta att vattna den? Google, google… Cementa var bra, men det här var enklare att förstå… http://www.byggahus.se/forum/grund-markarbeten/13235-hur-snabbt-haerdar-betong.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *