2 svarta korpar

Ja, och jag kan ju kalla dem Hugin och Munin? 😉

http://web.lund.se/upload/Subsajter/Litteralund/2008/f_midgardm_b275365%5B1%5D.jpg

Blickar vĂ€sterut och ser gammelsaaben glĂ€nsa över den nya mot söder, och det kĂ€nns bra att ha vaxat den – men det Ă€r jobbigt! Brukar göra som sĂ„… att jag gĂ„r in i trans… tvĂ€tta, raka, skinna… cleana om det behövs, och sen flytande hĂ„rdvax som jag lĂ€tt polerar med trassel. Biter ihop, svarar inte i telefon, och sen Ă€r det klart!

Hm, pigg som en mört… jĂ€mfört med i gĂ„r nĂ€r jag dĂ€ckade pĂ„ stört. Var helt slut av tandlĂ€karbesöket, men i dag har det vĂ€nt. Kanske kom hon Ă„t infektionshĂ€rden som besegrades med kalkpasta?

NĂ€sta gĂ„ng glĂ€nser norr. Men vad Ă€r det dom ser? … som jag inte kan se… trots att det Ă€r spöktimme… tĂ€nk… gualsterimkol – hm, vad Ă€r det?!

5 thoughts on “2 svarta korpar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *