Upp & ner

… dryga timmen i tandläkarstolen och byxorna går igen! Hm, då kan det inte vara luft, inte fett, inte en fast kropp… utan vätska? Men nu är byxorna öppna igen, och det gör ont när allt vill neråt, suck.

Ja, suck… idag gjorde det faktiskt riktigt ont när hon ökade på filens längd – sprattlade till, och hon tackade för samarbetet… hm, hm… då såg hon nämligen var roten tog slut! 😉 … jahaa, och det var därför hon heller inte ville bedöva den… grrr… men vi får hoppas att det räddar tanden.

Många ögon, nya röntgen, och nu ska den få vila. Förhoppningsvis utan ny antibiotika… för det lär bli svårt att få annat än Kåvepenin framöver, om man ska tro på smittskyddsläkearen i NSD. http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5415127

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *