Järnvägen går NNE

Sveriges Nationaldag och jag kan konstatera att mina korsfästen är stela, började krampa mitt under dansen… Bond, det är en märklig man… nykterist och har aldrig dansat, men… med mig faller han perfekt in på båda – och klarade bägge testerna galant! 😉

Ja, nu har jag tagit del av Länsstyrelsens arkeologiska beslut – och tänkte nästan överklaga… att de inte har använt sig av den offentliga upphandlingen… – men, tänkte jag… jag vill ju ha en järnväg förbi Aarea så snabbt som möjligt, så då gör jag inte det. Vill ha mervärde i bygden – så kan man väl sammanfatta min inställning?

Även Trafikverket har kommit ut med sitt material, och för den intresserade finns den att tillgå på Aros Livs i Kaunisvaara, Kommunhuset och Bibloteket i Pajala. Synpunkter ska vara inne senast 24 juni- och sen dansar vi likt Di Leva runt stången!

Den pekar mot NNE… så klart!

http://www.youtube.com/watch?v=vH9Y2zsZHgw

Men vad nu?! Polis sprang i mål… http://www.youtube.com/watch?v=1oP2i5gXOFU&feature=related

Grattis Sverige!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *