Du fjällhöga Nord

Ja, tänk så vackert här är så här års… knappt så att man vill komma in och sova!

Hunnit mycket idag, inta bara äta gott och njuta. Nej, senast har vi bytt kupéfilter på gammelsaaben, och det krävdes två hjärnor till det! Men, det var behövligt… usch vilket svart damm! Borde ha bytt vid 19, och nu är den uppe i 26… hm, och fullt i rönnlöv också. Inte alls konstigt att jag blev täppt i näsan senast jag tältade i den.

Saab, en bra bil “med mycket utrustning” – det blev Markkus omdöme efter det hårda tankearbetet… att hitta filtret när handskfacket väl var lös… hm, men jag lyckades. Däremot vann han, för när vi skulle sätta tillbaka det, så hade AC-slangen lossnat, och hur vi än letade så hittade vi inte hålet. Suck.

Jag gav upp – men efter en stund sade Markku “- starta bilen och sätt på fläkten, så känner jag var det blåser”… Hm, hm… Såna gånger skäms jag faktiskt över min hjärna! 😉

Nå, men det är kul att vi funkar i lag, inte ett enda hårt ord blir sagt, och inte en enda tillstymmelse till irritation – men hur kan det komma sig!? I skogen gick det hett till… men sista striden blev dock aldrig av. Det kanske är det som är receptet? Respekt.

Ja, och inte nog med det… har kört Saab i 8 år, och visste inte ens att handskfacket har en s k kylskåpsfiness för drycker etc. Just det… där ser man, det lönar sig att läsa instruktionsboken! … för brukandet av bilen, dock inte för att hitta igen ett partikelfilter…

Typ näshår?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *