Vem skall jag tro på?

Alla är Jesus och han kommer med till Mejabacken till Midsommar! http://www.youtube.com/watch?v=p9qYXbN3kyw&feature=related

Hm, och man måste tydligen först få in en fot, för att sedan jobba sig uppåt…

– men, vem är det som säger att jag vill komma in i “BMW club” nu när Saab ska sälja individuella Spyker? Nå, men lite bättre skötte sig Englunds den här gången, fastän de helt plötsligt inte ville att jag skulle betala med kort… trodde de kanske att det var Markkus utländska? Sist jag köpte bil ville de inte ens prata med mig… för jag kom i jeans utan man… (?)

Suck, bilaffärer tar på krafterna… hm, men det här var en bra vitamin! Tar det som måltidsdryck.

Intressant egentligen det här vad man tittar på vid bilköp, för Tore tittade på märket och plastdelar, Markku på väghållning och däck, medan Sören kikade in under huven för att se om där var “torrt”… Ja, det är mycket att tänka på – men även något som kvinnor klarar av, för själv lyssnar jag till bilen och får märklig hjälp av registreringsnumret! 😉

Men glöm inte att läsa det finstilta, eller att jämföra försäkringar! Det gäller inte bara priset, utan även villkoren – för det kan skilja upp till 5000 mil på motorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *