Överdimensionerad maskin

… Jag? – “Du måste lära dig att ta det lite lugnt med kroppen”… Hm, tog i med hela min lekamen för ett par dar sen när jag flyttade 1690 kg… ides inte starta motorn… med påföljande störtblödning från buken… suck, suck… Och om det är 7 kg kvar än… så lär jag nog förblöda? Min luftfyllda IBS buk är nämligen uppe i 70 kg nu!

Orken har dock kommit tillbaka under dagen, för jag hade tur igår… min tidigare avbrutna antibiotikakur råkade nämligen vara just tandläkarpenicillin! Tanden har ömmat efter senaste behandlingen, så jag påbörjade kuren och gick till tandläkaren idag… för att dra ut tanden! Men… det ville hon inte, så det blev en behandling till – och kanske tur det? För tänk om jag hade förblött där istället…

Nå, hur som helst – jätte duktig tandläkare i dag också. Så ni som tvekar, tveka inte – gåt dit. Men, gör inte som jag, att ni tar i med hela den koncentrerade muskelstyrkan… hm, hm, Markku har rätt – man ska tänka på konstruktionen, för ibland kan även maskinerna ha överdimensionerade krafter som knäcker armar och fästen.

Men vad har jag knäckt? Måste nog ringa en vän igen… men nej, den här gången tror jag inte att det hjälper… och visst blir man rädd om man läser sid 65? http://www.lymfologi.nu/userfiles/file/Cervix_2008.pdf … även kvinnor kan vara tickande bomber…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *