Dålig träff

Gjorde en sökning på Gränsälvskommissionen och Kaunisvaara med tanke på dagens förhandling om Northlands tillstånd…

http://www.google.se/search?hl=sv&q=gr%C3%A4ns%C3%A4lvskommissionen+kaunisvaara&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

… men nej, inte ens Kunggörelsen som varit i NSD kom upp!

Konstigt… ibland figurerar uppgifter om gruvans förehavanden flera dagar i media, på Kommunens hemsida, i folkmun, osv… osv… men inte det här mötet – som är en muntlig förhandling som börjat kl 09.00 och pågår under två hela dagar, hm…

Nå… själv ser jag att de redan har blivit prövade för miljötillståndet av Bergstaten, och inget Miljödomstolen kan göra något åt… så… det är endast Gränsälvskommissionen som kan sätta stopp för planerna? Men… om Regeringen inte har gjort det, varför skulle de göra det?

Okej… nu vet jag, det för spännande det som sker… att alla bara blundar!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *