Transen uteblir trots dansen

Transdansen kräver en totalitär celibat, har jag märkt… försökte visa Markku min ödledans i 4/4 takt, men nej… det går inte! Jag börjar bara skratta. Så, då får det bli ett helt vanligt inlägg idag.

Sitter har och halvdansar på stolen till Digilistan, medan shamanen sitter bakom min vänstra axel och funderar. “Skriv om vardagliga saker, om nu-stunden, vad du ser när du tittar ut, vad fåren gör osv…” Hm, nej, det går inte det heller…

Det är bara framtiden som gäller här på min blogg… Idag ska vi ut och traska i skogen tillsammans, för att titta om några av dikena är igentäppta av kvistar och sånt – “Men lova att du inte blir arg igen”… och jag lovar…

Puss så länge… för HÖG blir jag av musiken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *