Myter & 8 %

Killar gråter inte, och flickor fiser inte… men jag funderar, kan min vikt ha ökat med 1,08 pga att jag är väluppfostrad? Är jag verkligen så diciplinerad… eller lätt att hjärntvätta? För att inte tala om korkad… att jag inte skulle se det hela!?

Nej, nog lutar det åt vätska… och en vätska som samlas, eller organiseras… hm, kan det ändå vara kofoton där också? Det klafflösa systemet följer tyngdlagen, och släpper ner hjärnsvullnaden till buken, där den “förmultnar” – och bildar gaser utanför tarmen?

Men vikten då? Muskler väger mest, men det är det inte, eftersom jag har så pass ont i ländryggen och höften att jag inte kan gå fort eller springa. Inte har jag kunnat skeita eller åka inlines heller… så då är fettet närmare. Men, jag brukar lägga på runt käken, baken och låren – inte magen.

Så, då har jag två funderingar kvar. Är det en främmande kropp som växer? Eller är det möjligen så att jag har gått och blivit tant redan vid 41? Nå, det är väl inte så farligt det heller, för jag ser att min 30 år äldre mor har en fin bak än också, och inga gråa hår…

Men, OM det det kulle vara en främmande kropp, så hoppas jag att det är en god sådan!

http://www.internetmedicin.se/dyn_main.asp?page=3035

Oj, oj… nu förstår jag varför det inte är så lätt att vara doktor… hur många olika alternativ som helst! Men vad är hjärtenzymer? http://www.internetmedicin.se/dyn_main.asp?page=1084

Hm, det kanske var en dissekernade aortaaneurysm som Kalle såg på ultraljudet? Njae, en sån borde inte kunna väga så mycket… men en amöba, vad väger den? http://www.scandlab.com/annorlunda_utgangspunkt.html … inget klart svar, men jag tror att ja måste släppa på min “finhet” och faktiskt gå och lämna avföringsprov… usch!

2 thoughts on “Myter & 8 %”

  1. Ja inte kan det vara roligt att ha ont en längre tid men Livor mortis kan man alla fall ute sluta. Jag hoppas att du får hjälp mot värken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *