Den bästa mot De bästa

… och jag lär mig hela tiden – “att se det dom andra inte kan se”? Det var en sång en gång… och råd jag fått mången gång… www.haparandabladet.se (och visst är hon söt! En feminin version av Emil i Lönneberga? 😉

Lumpen… den förlorar alla på, men inte kvalitén… och Professor skogsavverkning som inte hade tid att räkna på medelstammen… hade tid att svara på mina frågor… Hm, men fader Alfa-hane som räknade på maskinens driftstimmar hela tiden… honom kom jag aldrig på… hm, hm… är det kanske han som är hjärnan bakom allt?

http://www.asiakastieto.fi/luottoriski/julkaisut/suomenvahvimmat/

Och jag måste säga att jag är glad och nöjd över gallringen nu – det ser riktigt prydligt och snyggt ut när snötäcket är borta… annars brukar det ju heta, det som göms i snö kommer upp i tö – pling pling!

Till Finlands starkaste järnbroder, som ser ut att klara av mitt mörka blod… joo, siinä se oon… vahvuus on tärkeä! Rautaa veressä, ja Rautio vieressä – niin kyllä siittä vielä hyvä tullee!

Onneks olkhoon och bra jobbat!

2 thoughts on “Den bästa mot De bästa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *