Brott under dagen

Dagbrott? Vanligtvis sker inbrott och sånt nattetid, men det är klart – har man tillstånd att bryta så är det ju inget brott under dagen heller… så, varför heter det just dagbrott?Pust, idag har det varit så varmt att t o m jag har haft igång ACn… och nästan så att denna gröna grop frestade mig just till ett dagbrott! 😉 En fridfull plats med fågelkvitter, och frodig mark!

Mark… i Finland ett minne blott… men euro Markku från smedsläkten, han ska få dricka en järngrogg alkofritt on the rocks? Se Pingstrundan kör- & stopptider http://www.pmk.nu/

Huomio Suomi – Hurrit valtaa Ylläksen!

http://www.youtube.com/watch?v=-lPnthInsTo

Hm, hm… en stridsvagnsgrop?

3 thoughts on “Brott under dagen”

  1. Hm, jag vet inte riktigt hur jag ska tänka i denna fråga… för det är väl ganska så tomt i många stugor lite här och där? Och på alla platser finns det inte ens stugor… Framtiden… hm, hm… den är vad den är, för den kommer. “Lagom”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *