Kreativitetens balans

Ja, den är viktig i alla fall för mig… tjänstgöra, författarfilosofera och arbeta – om vartannat – ingen rast, ingen ro – men trivs man, så vilar man. Det ska HDn få göra tills doktorn är tillbaka från sin resa, och då blir det att lyssna strömomloppet för att se om det krävs en operation eller inte av sinusknuten.

Själv måste jag hämta hö idag, för det egna har tagit slut. Sist jag var och hämtade var det snö och slask, men nu hoppas jag på torrare vägar.

I skogen har jag också att göra… hämta bort kvarlämnade stockar så att det inte blir så mycket skadedjur till sommaren. Där är Grizzlyn med winsch perfekt, och jag ska även se om den orkar räta upp lutande träd – för maskinerna som farit fram är stora och tar i lite här och där… men här ser vi en av de bättre partierna. Fast först måste jag fortsätta med stängslet… föda, inhängnad – prioriteringar finns även i bondelivet!

2 thoughts on “Kreativitetens balans”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *