Människans betydelse

Den går att mäta. Bond har besökt mig i helgen, och jag passade på att bedriva lite evidensbaserad forskning på mig själv… genom att kontrollmäta blodtrycket efter hans besök… hm, och resultatet står klart på alla 3 punkter!

Hm, hm… när jag låg där och blundade hos Kalle på britsen, så fick jag höra att jag hade 120/80 och 74. Men när jag i dag hade ätit, diskat och slog ner mig i soffan så hade jag bara 101/56 och 50 i puls – trots att jag pladdrade på!

Så… tänk på det ni som har ett förhållande – se om ni påverkar varandras hälsa positivt eller negativt? I mitt fall var det verkligen positivt, och jag har också fått spännande feedback om mitt sovande… försöker tydligen kväva mig själv i sömnen, eller i alla fall andas tungt i min kupade hand… hm, och den enda logiska förklaringen jag kommer på till detta omedvetna kroppsfenomen, är att jag nog har för hög syresättning i blodet och behöver koldioxid? 😉

Bond… kukas voitti taas? 😉 Mutta kyllä sieki olet huippukunnossa sinun 108/57 ja 60 lyönnillä, niin että eikö hyvvää taisteluviikoa taas! Ja suuret kiitokset, erikoisesti rauhoittavasta shamanilaulusta josta tämä blogi kertoi. Muah!

2 thoughts on “Människans betydelse”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *