Fågelsång

Tog en tripp i Tigerwoods… och det är stor skillnad på skog och skog. På vissa ställen ven nordanvinden kall, medan på andra ställen stod luften still och fåglarna kvittrade. På vissa ställen gick det snö i skorna, på andra var det bart.

Skönt att vara ledig en dag som denna, även om man har mycket att göra. Rösterna var verkliga, för det hade dykt upp en påse bröd till Saga – men jag måste ha missat dem precis när jag kikade ut. Så läget är nog lugnt?

Men visst, det hade varit skönt att åka utomlands! Fick ett erbjudande om att hänga med till Cypern på måndag, men det är inte så lätt att bara ta ledigt. Hm, och kanske inte så kul heller att ha en svullen mage på badstranden – för att inte tala om kläder som sitter åt, suck!

Nej, nu är det dags för oljebyte på Saaben…. och tankspridda jag som tänkte åka med Kingen för att köpa foder samtidigt… fastän det är Korpen som behöver servas. Krax krax, tillbaka strax.

2 thoughts on “Fågelsång”

  1. du hade säkert haft skönt att få tjuvstarta sommarn med sol och bad och är ju värre med dom som går med näsan i vädret än magen så det är bara gasa på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *