Den nya kriminalvården?

Utan dom, bara klass… så håll i Era barn redan ikväll – annars kan en häxa komma och ta dom!

http://www.google.com/search?q=norrbus&rls=com.microsoft:sv:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGLL_en

… och låsa in dom i klassen?

Alltså, redan i december 2008 reagerade jag på broschyren utifrån alla mina roller… och överklagade sen även ett beslut utirfrån meningen på sidan 4 under rubriken “Målet för samverkan”.

Fick väl något svar om att det ansågs vara ett skriv- eller syftningsfel, men borde inte såna här broschyrer kollas upp av proffs? Den bryter väl mot FN:s Barnkonvention som den är nu, men det är klart, alla kommuner har inte antagit konventionen?

Inte konstigt att barnen blir bus i norr om de under sin uppväxt så tydligt får känna av “rangordningen” i samhället. Ja, det är nog många intelligenta barn från de lägsta samhällsklasserna som får en diagnos i stället för en professur?

Sen det här med alkohol, det anses väl också vara ett klassproblem? Pajala och Malmfälten anses tillhöra “Vodkabältet” där flest människor dör p g a sprit… hm, men det kan vi väl också ta och ändra på?

Ge hellre en kram än ta en grogg!

Och busa från norr.

4 thoughts on “Den nya kriminalvården?”

  1. Mutta voi voi… nu undrar jag ju förståss vad den där mannen har fått för traumatisk start här i livet… att jämföra en livsgivande kvinna med 2 kg fläsk!?! 😉

  2. Jag kom att tänka på det här med alkohol om vi män har problem med våra kvinnor här uppe. Jag fick höra va en man de är ett bra tag sen med dessa problem han menade att alla män går till Coop och köper 2kg fläsk bit för den kan man värma i micron hur het man vill ha. Sen är det bara spola va den och stoppa den i frysen för nästa gång. När den är väl använd så kan man bjuda på främmande på mat. Han menade att alkohol problem och misshandel skulle minska drastisk

  3. är nog bättre med en återställare om det är kärleksrus och under bältet än vodkabältet fast även en whiskey kan ju sitta fint emellanåt fast då med motta
    motta voj voj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *