Kräk less…

Börjar med det positivaste felet… NSD hade idag råkat sätta in förra årets artikel från Pajala Fullmäktige, där jag påvisade att redovisningen hade oklara 30 miljoner, 3 miljoner och flygplatsmiljoner. Men, när ingen lyssnade – så hade jag inget annat val än att avgå.

Idag fick jag nya journalkopior och provsvar från området som min doktor inte vågade röra… och jag blir verkligen konfunderad. Urinodlingarna har inte visat någonting, men ändå står det i journalen att jag har haft en urinvägsinfektion… hm, har aldrig haft nåt sånt så jag vet ju i och för sig inte hur det känns – men har ju hört att det ska göra djävulusiskt ont?!

Vad är det man försöker göra med mina journaler egentligen? Få dem att se bra ut inför en obduktion av normalt dödsfall? Ja, Herre Gud… jag tror nog snart att jag får skriva en kriminalroman. Hm, och jobbgrannen misstänkte att polisstationen råkat ut för ett bakterieattentat när ledningen grävdes av – ja det vore ju en spännande tråd!

Men, vad ska man göra rent seriöst? Nej, det är inte så lätt att hävda sin rätt när man väl är stämplad? Fast man har rätt! Som alltid 😉

Guds 3a är den enda medicinen.

5 thoughts on “Kräk less…”

  1. Vattumannen längtar efter ombyte och personlig frihet. Vänlig och ägnar sig ofta åt humanitär verksamhet. Han har en komplicerad karaktär och verkar ofta “vara kommen från en annan planet”. De ser längre fram än de flesta andra och kan förutse händelser och konsekvenser. Självgod och självsäker anser han att hans avancerade idéer är de rätta och att således alla andra har fel… Originell, oberäknelig och okonventionell, men också oerhört charmerande och vänlig. Rebellisk och struntar i andras åsikter. Är ofta rent ut sagt “tjurskallig”! Oberoende, uppfinningsrik, rationell och intelligent. Svårt att knyta vänskapsband, eftersom har har en avvisande attityd. Dock trofast och lojal i kärleksrelationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *