Poltetut sillat?

Ja, nu tänkte jag höra med bond om vårt krig har gått så långt att jag har bränt broarna… hm, det kan vara lite svårt att själv se klart när kulorna viner…

Niin että paras pysyä pallilla eikä jua viina, vaikka onki viikonloppu. Olen taas hiihtänyt koko päivän ja hakenu rajoja. Jotkut on selvät, jotkut ei ole ollenkhaan… ja mie mietin että olenkhaan mie polttanut sillat? Tai pääsenkhään mie bondin luo?

Sissit kun taistelee niin sisu käy kovana…

25 thoughts on “Poltetut sillat?”

 1. Parhaan sissin saa kahdella tavalla: “monessa liemessä keitettynä”, (sillä tavalla minua on “kypsennetty” reilut 13 vuotta:) ja sitten se perinteisempi ja paremi tapa, että “voissa paistettuna”! Bond- sissinkans sammaa mieltä! Mona, siitäpä siis seuraavalla vappaalla freistaahmaan 🙂

 2. No nyt puhut asiaa..Tuttua..tuttua. Pitäis makkarakeitto vääntä. ja yöksi töihin…Mutta eteenpäin ” Sano mummo lumessa”

 3. Kyllä ne edelleenki on ykkösiä, kunhan pelleilin 🙂 Suomessa ainaki on elämä niin tiukkaa ja kallistaki, että kummallaki pitäs ola työ kodin ulkopuolela jos meinaa selvitä ja kun sinkkuna lapsia elättää, niin vähinthään 1,5 työtä. Mutta nyt pittää jatkaa siivousta…:)

 4. Niin, unohin sanoa, että semmonen kotirouvahan se mukava on joka pistää vähän puuteria nokanpäähän ja punaa sopivasti huulia ja oottaa miestä “rintamalta kotilomale” hyän sapuskan…kans…ja lisukheet sitte pääle.. sen jälkheen…;)

 5. Pojat ne vain ei riitele…tässä ei kuule olla ennää mithään tyttöjä, jokka reppii toisiihaan tukasta…:)
  “Naiset nuo kaiken suo, naiset nuo riemut tuo. Jos naiset ois meiltä pois en elää silloin vois. Kun merta viikkokaudet kyntää ja maihin ryntää, niin riemun suo.. naiset nuo seksikkäät pörröpäät….Näin lauloi Suomessa hyvin tunnettu näyttelijä-laulaja Kai Hyttinen aikoihnaan! (assuu nykyään Kilpisjärvellä ja toimii luonto/eräoppaana). Biisin voi kuunnella YouTubesta Kai Hyttinen naiset.
  Siihen sanotukseen ei ole paljon lisättävvää…ainakhaan 13 v naimisissa olheena…ja “onnelisesti erohneena” 🙂 Nyt jopa ex- elämä naurattaa…:)… 🙂

 6. Pojat, heittääkää nyt riitelemästä! Naisia on maan päällä niin paljon että riittää teillekki. Mutta ensten te hääjytte miettiä että minkalaisen naisen te haluatte – siis kauppananainen tai kotitavara? Ein niitä voi verrata.

 7. Porukka oli “kulttuurihenkinen ja kunniallinen, veroja rakastava ryhmä”. 36 naista ja 4 miestä. Miehet oli vissiin niin mustiksia, ettei tohtinheet päästää vaimojansa ominnokkinheen kaupunkireissulle, olishan tuo ollu lystinpää 40 femalen kanssa 😉

 8. Jaa, vain että D-kortilla tienathaan. Hm, siinä toisessa varmaa on perrää… koska mieki aina olen saanut 10 pistettä…

 9. Ole hyvä, me Ylälapin sissithän olema kuulema ihania…:) No joopa, joo… Keli ei tosin ollut tänhään kovin ihana, 12 tunnin bussikeikka Ivalo-Rovaniemi-Ivalo; kothiin yöllä klo 02.00, mutta mitäpä työtä (vaikka sivuhommaa) sitä ei nuori mies rahan eestä tekis!

 10. Tervehdys vielä sinne Meänmaalle. Täällä Ylälapissa saathiin takatalvi, lunta pyryttää ja kesärengas lyö sutturaa (ei tarkota että venäläistä iloty…ä). No tullee se kesä vielä tänne tundrallekki ja Jäämeren rannoille ja Kveenikansa saa väriä pinthaan. Hyvää kevättä Monalle, Bondille ja muilekki.

 11. En mie oikeasti ole, olen mie teän “profiilin” osannu jo määrittää aikoja sitte, jatkakaa vaan “kissa-hiiri”- leikkiä vastaki! Halusin vain vähän ärsyttää em. kirjotuksela, ja leikkiä tietämätöntä 😉

 12. Vai rajoja sie “raukka” haet 🙂 Eksie tiä että raja kulkee Tornio- Muonionjoen syvintä uomaa pitkin. Rajankäynti on Suomen ja Ruotsin viranomaisten toimesta 25 vuoden välein, jossa rajalinja luodataan. Suomesta rajankäynnin toimivaltainen viranomainen on mm. Rajavartiolaitos ja Ruotsista mm. Poliisi! Sinun häätyy rajaongelmissa kääntyä lähimmän Poliisin puohleen 😉

  Gränsbevakare V-P P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *