På med pudret politiker!

En uppmaning i alla fall till Er som sitter i Kommunfullmäktige – för ni kommer att filmas på måndag! http://start.pajala.se/

Hm, undrar om de vet om det? Och hm, vad hade jag tyckt om det om jag hade vart kvar? Njae… jag skulle nog vara lite rädd för vinklar och såna knep som en kameraman kan ta till… allt beroende på om man ska framstå som bra eller dålig?

Vi kan ju ta Bucht som ett exempel. Jag satt med mor och far och funderade att Simo verkligen är nära Haparanda, och ändå är Kommunalrådet positiv. Han filmades i stark blå färg, i en kunglig position i rutan, och så skrämde han motståndarna med ryssen…

Alltså, vad ville TV-teamet förmedla till oss tittare med det? Ja, att Bucht är en “borgare” (?) Hm, hm… själv tycker jag inte alls att det är så konstigt att han är positiv till den kärnfulla arbetskraften, även om den är i Finland, för det ger ju kamraten Kamprad fler möbelkunder – för det gick väl lite trögt i Ryssland?

Nå, nu måste jag göra en pudel för att vara en glad elefant – jag saknar bond!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *