Svart på vitt

Ja, idag hade jag önskat att jag hade haft svart bälte i karate! Men, jag slutade träna redan vid vitt…

Grrr… först är man irriterad över att de fina tallarna har försvunnit… till stumpar i skogen… och till förmån för 4 grenlösa granar… som skulle tas i första hand…

… och sen tänker visst grannpatronen hugga resten av tallarna… trots att de står på min mark! Hm, vad har jag då för nytta av Skogsstyrlens flygkartor med inzoomnings funktion? … ser ju att varenda träd står på min sida… vilket även syns på Lantmäteriets sattelitkarta. Suck dessa grannfejder… hatar dem från jobbet, men nu har jag ju skördarföraren på min sida – eftersom de har samma kartor i sin GPS!

Och vad mer måste jag tänka på vid nästa affär? Jo, att skriva in i kontraktet VILKA trädslag som ska tas! Det är svårt att processa om muntliga överenskommelser och direktiv när träden väl är borta… så det gäller att ha svart på vitt om man ska vinna…

Jaha, och då började åkerarealen försvinna…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *