Hårt hugget

Men ändå lite kubik… suck, hur jag än försöker hitta logiken, så gör jag inte det… blir bara grinig – och inser att makt och pengar faktiskt har en starkare kampkänsla än kärlek…

Deppigt värre, att ha en 5-vägskorsning högt uppe på en fin kulle… men det är klart, när de magiska träden försvinner så trollar resten sig själv… suck, jag kan liksom inte släppa det – att jag har blivit blåst av bond!? 2+28 eller 30%? Motsvarar det prisnedgången=logiken? Snön smält nu…

10 thoughts on “Hårt hugget”

  1. Sinua tai minua, sulla vai mulla?
    Kyllä ne vähäiset vaivaset puut ovat paljouessa jääneet koska oli niin paljon lunta koneen katolla joka esti teän näkyvyyden. Mutta tuossa toisessa kuvassa on sinun velipojan jäljet, niin älä itke liikaa.

  2. No on se vähän vaikea jos on pienirukkoista harvenusta ja siinä vialisia ylispuita jotka pittää kaata niikö sulla oli….No mielipaha no pahakiiri ja itkettää..mie sanon.

  3. Mikä on mielipaha? Ja onhan siinä eroa, jos te ison puun otatta kun te ajatte pienellä keskiarvorunkotaxalla, niin siitä tulle nopeat kuutiomaksut. Niin opin senki, ettei myydä erinkokoista mettää samanaikaisesti…
    Käske sille bondille terhveisiä.

  4. Mona…mie sanoin että Allmänningin erä on lähetetty eikä nollattu. Eikä sillä ole merkitystä onko puu isoa vai pientä meile taksa on senmukainen….Anteeksi mielipaha..

  5. Saaketin äjjä!!! Ja, idag är jag arg som ett åskmoln… och det vill inte släppa… hm, och jag är nog riktigt hormonstörd – av manligt könshormon…

  6. Sulle puut ei olekko tavaraa, sen paksumpi sen parempi… mutta mulle ne on perintö, seisoneet ja varttuneet 40 vuotta – ja haluan mettän hoita niin tiheästi kun vaan on mahollista – silloin saan sen toisen gallrauksen, ja joku muu sitten ison mettän – muttei kumpuloilla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *