Mögel i kaffefiltret

Ja, så kan det gå när man åker runt i länet och inte dricker kaffe hemma. Passade på att spå lite… och såg Lotustrion! Min egen trio, som tilltalar den gamla kvinnan, eller om det är en man? Indianen…

Idag ska de besöka ett kranium i betong…

Medan jag själv funderar att jag har löst gåtan mellan saltet och -inerna… d v s att kaffe och te påverkar hur min kropp lagrar salt. Direkt jag har varit i farten och druckit kaffe precis som i gamla tider, så är mina ben svullna på morgonen och jag känner att natriumnivån i blodet har ökat för att bibehålla vätska i blodet – vilket de urindrivande och uttorkande dryckerna försöker tömma…

Kombinationenen med att jag har ätit ute på restaurang, där de förmodligen använder ett salt med hög natriumhalt för smakens skull, gör att detta går mycket snabbt och direkt. Hm, så nu måste jag återigen ta en period med hemlagat och mineralsalt som innehåller mindre natrium, och mer kalium.

Alltså, njut även av god mat och dryck med måtta, om Du är rädd om Ditt hjärta!

Kaffe är whisky.

One thought on “Mögel i kaffefiltret”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *