Islands mysterium?

Eller är det Asagudarna som Bildt tydligen har skrivit på SIN blogg?! 😉

Här ligger molnen i alla fall över björkhögen och Aareavaara, med eller utan stoft från vulkanens aska…. huramidoklamdrakiljorv… vilket tjorv! Falska blondiner… hm, de är farliga… för de kan innehålla så mycket mer… men det kan även äkta!

Se min tamaste tacka hur hon förvandlas under molnen… och gömmer sitt vänstra öga… hualavojalal… ja, och enhetschefen som inte tror på övernatuliga saker spådde väder… han lovade skarföre till i morgon… hm, och det lär nog den här magen behöva!Frågade tackan om det är tantfläsk… den farliga bukfetman, eller ännu farligare tryck… men hon svarade inte. Det gör inte heller doktorn W.

Eller gjorde han det? http://www.forskning.se/temaninteraktivt/teman/globalfetma/tiofragorsvar/fragorochsvar/varforblirvifetapaolikastallen.5.61c03dad1180e26cb8780005266.html

4 thoughts on “Islands mysterium?”

  1. du får väl fråga…syrran alltså… men Doris verkar ju passa väldigt bra ..ja förhoppningsvis så gnager det hårdare i någons samvete

  2. Ha ha, titta på! Hon har ett namn, men jag kommer inte ihåg det… för det är syrran som har döpt dem. Hm, var det kanske Doris? För mig är hon den tama tackan, eller mirakeltackan som överlevde uppfläkt ben där senan hade gått… efter att ha legat fastsnarad. Hon hade kommit lös innan jag hittade henne, och platsundersökningen är ett mysterium… men Saga är starkt misstänkt för de hjältedådiga frigörandet, vem som är förövaren lär jag nog aldrig få veta! Nå, hon lever och med tiden blev tam igen, trots allt… och idag är det bara hennes gnagande på omgivande rötter som påminner om räddningen och dådet… och kanske någons dåliga samvete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *