Nödutgången är viktig

Ja, som när man bor på hotell, då är det viktigt att lokalisera den. Alltså, checka in, åk upp med hissen till ditt rum, men när du har ställt in väskan går du ut igen. Och den här gången tar du trappan!

Vad man gör sen är upp till var och en!

//Och jag har varit social… hm, vilket gör att jag då helt tappar förmågan att skriva! Eller rättare sagt tappar förmågan att skriva min blogg… som också gör anspråk på den högra hjärnhalvan.

Men, om jag gör så här… att jag med vänster skriver det högern har varit med om… så blir min blogg för en gångs skull dåtid… 😉

Sprang en snabbis i affärerna, men upptäckte att modet inte var något för mig, och så fick jag hemlängtan… men sen kom jag tillbaka och vi åt god middag. Avhandlat djupa funderingar kring samhället i stort, och den manliga styrkan gick upp för att svettas.

Själv står jag här, och blev erbjuden en hög pall. Men nu säger jag hej, och följer norrskenet upp på rummet. Hyvää yötä!

3 thoughts on “Nödutgången är viktig”

  1. Ja då var det inte så farligt jag trode det var små folket som erbjöd tjänster. Jag kom att tänka på en låt vem kan man lita på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *