Mina jag och bond

Ja, man börjar ju undra om man lever i en actionkomedi… hm, hm… eller en ren fars?

Okej… och hur skulle jag vilja bli avspeglad i en film? Hm, kanske så här… när jag är på det humöret…

… eller så här… när jag ska möta bond?

Får är i alla fall inte dumma… och jag förstår inte varifrån det kommer? Fodermonstret behöver bara se mig och Sagas skopa, så springer hon i förväg in i stallet och ställer sig under krubban, för att sen ta sats upp på 2 ben… men, mobbingoffret går mot sitt slut även om hon inte blir mobbad längre – så det är nog dags att göra de tysta lammen sällskap…

9 thoughts on “Mina jag och bond”

  1. Det är lätt att välja hunden så klart där behöver man bara samarbeta. Den andra har sina primära kärleksbehov som Omsorg, förståelse, respekt, tillgivenhet, bekräftelse, samt lugnande försäkran med mera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *