Kommunsammanslagning

Det är något jag går och väntar på! Nytt blod… mmm…. det skulle vara gott, ja tänk att få in lite nya bevakande ögon och nya influenser t ex från Överkalix – och då skulle vi få E10:an! Och sen även Övertorneå… så att vi får det magiska Luppioberget… ja, det vor grejer det, eller hur? Större och starkare… och de båda Ö:na skulle få en flygplats med närhet till Ylläs… och kanske också en exportjärnväg?

Banverket känns bra, men jag har lite svårt med Kommunens och Hifabs förehavanden gällande Northlands pipeline… och måste nu lusläsa Bergstatens beslut och kartor.

Mycket merjobb blir det, oavsett om det handlar om en valrörelse, ett mediadrag för aktiekursen eller om det är en riktig gruva på gång. Ja, alla 3 skapar bestående beslut för framtiden – och sen står man där Status Q? http://www.youtube.com/watch?v=t-8K8Hj8bxE

Intressant… igår såg jag 3 renar i Myllykurkkio, och idag känner jag mig som en same… fastän Romerna hade sin egen dag igår. Hm, undrar om det finns någon som kan säga att deras musik inte är bland de bästa som finns? Det är något magiskt med den, typ Latino och Espanol…

Men vem måste initiera sammanslagningen? Regeringen? Eller Länsstyrelsen?

3 thoughts on “Kommunsammanslagning”

  1. Jag tror att du skulle få mera jobb om vi skulle blanda Överkalix blod. Men du har ju varit där och jobbat en marknad va jag kommer ihåg. Romernas musik är bra tycker jag alla fall men det finns inga cd skivor att köpa i Pajala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *