Riddåer för vem?

Börjar man ju undra när man ser skoterspår på planteringar! Hm… älgskador pratar man mycket om, men borde man kanske göra som i Finland – inskränka allmemansrätten så att man inte får köra skoter på annans mark utan lov?

Står på skoterleden från Kaunisvaara och önskar att SCA hade lämnat en tät riddå som hinder för genande skotrar… över min åskvädersplantering… ja tänk, här har jag offrat 2 veckors semester, planterat 20 000 plantor, fick tennisarmbåge på köpet – käkade dundermediciner och gick på lång sjukgymnastikbehandling… för att sen se någon köra ihjäl dem?

Ännu mer arg blev jag när jag upptäckte Vattenfalls paralella storledningar längs berget, och den täta klena ställning som där står… hm, men pappa verkar nöjd efter älgjakten i Karkjärv? Rakt fram sticker Rautaruukki upp som en dildo i naturen… och jag bara älskar min Viking! Vilken maskin…


Och belöningen kom när jag körde över på andra sidan berget… aaah, jag säger bara Lakijänkkä… blickar över det mörka havet och tänker att arkeologerna får alla sina svar här.

Sen var jag så trött att jag inte orkade skriva blogg, ursäkta! Men jag var tvungen att smälta känslan av överlägsen Viking när jag hjälpte den gröna spexmannen som kört fast sin korta fartmaskin på min äng… hm, ryggen… känner sig bättre än någonsin! Ryckte jag kanske den på plats igen? Kan ju inte låta bli att ta i…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *