Stridspar eller bikinisäsong?

Hm, idag fick jag träningstaktik från bond… när jag vaknade på fel sida och berättade att jag känner mig totalt otränad efter en krasslig vårvinter! Suck, annars såhär års brukar jag flyga fram över isen… men nu grillar jag mest korv vid spisen… och har fått en ponduskagge!

Jaha, idag ska det ske… och första veckan bara 10 minuter åt ett håll, och sen tillbaka… efter en vecka öka med 5 minuter… och öka så tills att man är uppe i 30 minuter, men aldrig mer! För det som sker… är att man kommer längre och längre under sin timme. Intressant… men stretscha kommer jag nog ändå att glömma…

Snön var dö-tung att skotta, och med Sagas päls var det ingen måtta! Spott och fnys, hår över allt… men bobyggarna blir nog glada? Min fågelskog har gjort susen trots att Mästernåjden fnös – kvitter, kvitter och även hackspetten gör väsen.

Nej, nu får jag inte sitta för länge på min rumpa… groparna ska bort till sommaren – så det är bara att pumpa!

Svett, svett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *