Svarta moln över 7:an

Lutade mitt huvud mot Indianen och berättade att jag äntligen känner igen mig själv i spegeln… frisyren som ska påminna om en indianprofil… och då berättade han/hon att det ligger en oro över mina reliker.

Jag lät håret flaxa likt örnens vingar… och sen satte mig själv i kaffedrickarstolen och läste Skogen. Hm, den tidningen är ett mysterium… och så råkade jag också ha hemma boken som de rekommenderar som spännande påskläsning!

Obunden… det är väl det som är mysteriet… och följ med! Blunda… tänk Er en häst ovanför Ert huvud, som sliter sig från betslet som ni försökt att lägga i dess mun… ni känner de blodröda näsborrarnas flås i nacken och hur fradgan droppar in i Ert öga… och sen ser Ni den stegrande hästen vända om och fri galoppera över berg och dal… svansen stolt i luften – aaah vilken känsla!

Thunder Horse 😉

Men det är allvar… http://sv.wikipedia.org/wiki/Kategori:Reliker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *