Lurendrejeri

Tele 2… lockade med bra priser och pladdrade på… sen krävde jag betänkelsetid till bekräftelsebrevet kom med prislistebilagor – och ingenting stämmer ju! Grrr… så förbannad jag blir, och sen hävdar de att det är muntliga inspelade avtal och lyssnar till dem som bevis… men när jag står på mig… så hittar kundtjänst plötsligt inget avtal !?!

Suck, och svettningarna har jag nu lärt mig att leva med… men måste troligen gå lämna ett nytt borrelia-blodprov… för det fanns spår… dock inte sorkfeber.

Då vet ni, om jag personlighetsförändras här på min blogg – och plötsligt skulle börja hugga på Er läsare, för att sen hugga på mig själv – att då har jag har drabbats av samma fästingåkomma och svansjageri som Enigma! Grrr…

Vad lär jag mig av det här? Tacka nej… t o m till en söt kattunge!

http://www.bolisp.se/AboutMe/VardeniFokus_TBE_Borrelia.pdf

Men ett stort tack till doktorerna – för jag har nämligen fått rätt sorts antibiotika i rätt antal dagar! Av en slump? I alla fall utan diagnos… men med exakta symtom t o m i huvudet!

http://www.lakemedelsverket.se/malgrupp/Allmanhet/Att-anvanda-lakemedel/Sjukdom-och-behandling/Behandlingsrekommendationer—listan/Fastingoverforda-infektioner/

Ni får i så fall tacka Hardt-Hedman för att ni slipper mina huggtänder! 😉

Eller mig för att jag är så envis och står på mig? http://www.google.se/search?hl=sv&q=envis&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *