Guds tal lockar…

Ja, och jag står i tacksamhetsskuld till Dr Mansten… men hur ska det gå med Styrman? Han verkar också vara av den typen som lyssnar på rykten, vilket skulle gå emot min drivlinje för en bättre och rättssäkrare sjukvård… d v s att patienternas journaler inte ska innehålla allmänt skvaller baktalat från fiendelinjen… Nå, vi får väl se – ska ta och känna honom på pulsen i prostatafrågan!

Tänk vilken skandal om jag skulle komma in i Landstingspolitiken… för att inte tala om kommunpolitiken! Skriver tillräckligt många väljare mitt namn på en blank sedel så kommer jag in i fullmäktige igen… Ja, det är väl så en demokrati fungerar? Typ personkryss men med fullständigt namn i stället.

Jag borde vart död, för det hade de flesta varit om man blir slaktad som person… enligt den stridbare doktorn, hm… ja, tänk att man i Sverige på 2000-talet blir hämtad till psyket för att man överklagar ett gruvtillstånd… och detta med hjälp av repressalier för att man lyckades få norrbottenspolisernas löner att bli de högsta i Sverige efter de 3 storstädernas?

Okej om det hade vart 1917 eller 1945… men 2008… ja, jag är nog lite slaktchockad än också… men, vad säger ni mina läsare – hjälper det att ge sig ut i hetluften igen? Eller gör jag klokt i att ligga lågt, tills slagfältet har ändrat form? Hm, det tål att fundera på mellan svettningarna…

Röntgen var jag i alla fall tvungen att avboka, för det svartnar om man trycker strålskyddet mot min buk… jäkla borrelia om du krupit in i min urinblåsa! Arravtskjadomenikarola… jag ska skicka ormen på dig! Grrr… vänta bara tills Dr Wertman ser dig…

Ja, kära läsare – nu får ni tänka åt mig! Tack.

3 thoughts on “Guds tal lockar…”

  1. Jag tror inte att du ska backa så länge du orkar. För då tror jag att vit håriga gubbarna tror att dom kan göra likadant igen. när det är dags att rösta kommer jag att skriva ditt namn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *