Koff Pello 12

Alkoholkulturen i Finland är verkligen annorlunda än i Sverige… reklam t o m på skoterledsskyltar! Hm, men det behöver inte betyda att man dricker mer eller kör rattfull på skoter… nej, de väntar till bastun och det finns även helnykterister!

Tornedalens färger, wow! Och jag körde en såndär fartmaskin eller vad det nu heter? Kul vart det, men här väntade jag in Vikingen och ville byta tillbaka för jag fick magkramp… och kom ihåg, i Finland är det hjälmtvång!

Schamanen satte sig vid elden… och senare sade han att allt kommer att ordna sig…

… tvingade mig att prova – och se så lättlärd jag är! Oj, oj, oj… vilken kraftfull drottning…

… med vikingahorn… ja, kör så det ryker! (håll dig på led och 70 km/h räcker gott och väl)

Ja, och trailern mådde bra… han berättade att det tunga hjärtats raka sexor med tolvliters volym klaffade fint, bara man fixar gasvajern… så det inte är fullgas hela tiden – hm, och det var ju tur att vi tog ett snack innan flygturen… 😉

2 thoughts on “Koff Pello 12”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *