En blå bård

Blå som min Viking… nysmorda nipplar och rullande lager – för att inte tala om elektricitet! Skönt, den kickar i gång på en gång, och jag slipper fokusera kroppen på mardrömsdrag…

Men, förvånansvärt lätt har det gått, och inte alls så hemsk som Grizzlyn… hualigen, där höll armen på att lossna, och inte ens ett suck! Och inte alls konstigt, Dorscha avslöjade att det finns en spak vid motorn som måste vridas om man ska dra manuellt, ahaa – och det får jag veta först nu!

Ibland räcker det inte att tala med fordon, för det kan nämligen bli kommunikationsmissar… ja, hur ska ett fordon veta vad vi människor inte vet?

Nå, nu står min blåa pärla och väntar på mig, och jag vet mer… ska ut i den vackra vårsolen och se om bond har skött sig – råstark var han, och samarbetet gick väldigt smidigt. Kiitos!

Far har namnsdag i dag, och han talar också med fordon… hm, och en gång kunde han även stoppa blod på en kossa som hade blivit spetsad i magen… hm, hm… hoppas att även det har gått i arv… för ett kunnande utan kunskap är inte heller det tungt att bära!

Men, man får inte ha övertro… det kan sluta i olycka. Och jag funderar… är det en blå Ford? För bård säger mig ingenting… eller?

http://www.resume.se/nyheter/2008/11/21/bard-och-farfar-utmanar-pa/

hm, jo… så är det!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Bl%C3%A5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *