Pulversnö i Suikkibacken

… hm, körde fast det första jag gjorde! Plopp, så hade jag trillat av det hårddrivna spåret upp… och pulversnö ända ner i lingonriset… men med spade med som alltid, god planering… och full gas -var det bara att fortsätta!

Och hur jag än körde och snirklade, så hamnade jag i tigerskogens gråtarställe… men, en solig dag som denna så kan man ju inte gråta över Markkus enda “misslyckande”? Själv sade han att han aldrig hade låtit någon “ungtupp” gallra i hans skog under samma förhållanden – för då hade nog hela skogen sett ut så här – träd utan grenar och toppar… i stora luckor… suck, och så fastnade jag i hans dike också… fast annars var det kanonföre i skogen.

Slutligen fastnade jag mellan två björkar när jag överskattade Vikingens styrka… men även det löste sig lätt med en yxa och full gas. Och på Kuljus gräns kom ögat…

Utan lov har någon snitslat järnvägen i min skog… ja, ja, det var ju väntat, för det är på rätt ställe… och ni ser den komma över stockhögen mot er… över er, och sedan försvinna norrut…

… där den sen kommer ner till kraftledningen som går mot Kalkkikangas, Ylläs och Kirkenes!

Ledbruten… smärta endast 2, så det är bara att kämpa på… men skumt känns det i ryggen/buken, usch vad jag mår illa… Uggla?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *