Äktenskapsgräl…

… lät det nog som när jag och doktorn diskuterade. Hm, undrar vad sköterskorna ska ha tänkt där utanför?

Något med urinblåsan måste det nog ha varit i natt, för jag fick doktorn att göra en kännande ockulärbesiktning… som dock tog stopp vid kanten av triangelikarva… och det blev en remiss i stället! Jaha, och då var vi där på kvinnosjukvård igen… hm, men att jag glömde att fråga om han hade undersökt min prostata om jag hade haft en sådan?

Grälet? Ja, det handlade om hur farligt röntgen är… och han var mer rädd om min kropp än jag… eller? Vi får väl se vad bilderna säger. Nå, vi skildes åt som vänner som gjort upp rangordningen? Jag måste i alla fall säga att hans hand nog var bland de varmaste jag någonsin känt!

Svettningar… kan även komma av stress, och det finns även vissa indikationer som pekar mot repressalierna efter gruvöverklagandet i december 2008, och då borde ju Polismyndigheten och Previa avlasta Landstinget för kostnaderna?

http://www.stressmottagningen.nu/10fragor.php

För att inte tala om förslitningsskador… som grälet väl egentligen handlade om? “40-åriga Mona är som en 60-årig tant”… med minst 25 sjukdomar som kan passa… och blodkärl som brister?

Runt runt i ekorrhjulet… men professorn bollar det ändå tillbaka till Vårdcentralen… http://www.netdoktor.se/stress-utbrandhet/?Tab=Questions&Question=28871

No hardt feelings, jag gillar uppriktighet! Men även förhandling… http://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6rhandling

2 thoughts on “Äktenskapsgräl…”

  1. Nog förstår jag dig när andra stressar ihjäl dig och hela tiden måste parera dig. Men det är tur att vi har dig här i PAJALA annars skulle det vara tråkigt. Få se när jag lär mig läsa koden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *