Solen torkar

Inte bara torrkött?

Hm, jag har funderat… här har jag undertecknat mätbesked t o m i två omgångar, men virket ligger kvar…

Hm, hm… tänk om jag skulle ut och mäta radien på denna stock… med lappen som referens… och se om den har krympt? Transportören får tydligen betalt för vikt av bolaget, och ju längre virket ligger, detsto lättare blir det? Ja, även ett vinstdrivande företag måste ta hjälp av naturen ibland?

Nå, det berör ju inte mig nå mer… däremot funderar jag om Länsstyrelsen läser min blogg? Pappa hade nämligen fått papper om han driver livsmedelsanläggning i primärproduktion… hm, är det ngn som tänker slakta min Saga bara för att jag har varit sjukskriven?

Myndighetsförföljelse har jag ju redan berört, så jag hoppar på sparken i stället. Ja, dessa människor… de finns över allt. Även inom polisen, tyvärr!

4 thoughts on “Solen torkar”

  1. Ja, jag håller med dig. Men vissa människor kanske är födda till jägare? Får man inte jaga positivt, så börjar man göra det negativt… precis som understimulerade djur?

  2. det som är det dumma är ju att du har rätt hade varit trevligare om man hade kunnat säga att det var fel med mydndighetsmissbruk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *